Mobi Applic

Web Sitenizi Mobil Uygulamaya Dönüştürüyoruz

Web Sitenizi Mobil Uygulamaya Dönüştürüyoruz

Web sitenizden tam verim alabilmek için gelişen teknolojiye ayak uydurmalısınız.
Mevcut web sitelerinizin daha çok insana ulaşmasını ve daha çok etkileşim alabilmek için web sitenizi mobil uygulamaya dönüştürmeniz gerekmektedir.

E-Ticaret web site sahipleri web sitenizi mobil uygulamaya dönüştürerek satışlarınızı artırabilir ve müşterilerinizi sabitleyebilirsiniz. Mobil uygulamanızı telefonlarına indiren insanlar artık sizin sabit müşterileriniz olarak kalır.

Web sitenizi mobil uygulamaya dönüştürdükten sonra mobil uygulama kullanıcılarınıza anlık bildirimler göndererek kampanyalarınızı ve etkinliklerinizi anında duyurabilirsiniz.

 

Yazılım sektöründe öncü şirketimiz Mobi Applic; PHP, ASP, C#, Opencart, WordPress, woocommerce E-Ticaret ve bütün web sitelerinizi 24 saat içinde mobil uygulamaya dönüştürüyor.

Ayrıca Mobi Applic bütün web sitelerinizi Mac veya Windows masaüstü uygulamalarına da dönüştürüyor.

Mobil uygulamaya dönüştürdüğümüz web sitelerinizi app store, play store ve app gallery de yayınlamak için bütün tasarımları sizin adınıza yapıyor ve yayın işlemini de ücretsiz olarak yapıyoruz.

 

Web sitenizi mobil uygulamaya dönüştürdükten sonra web sitenizde ne işlem yaparsanız o işlemler anında mobil uygulamanızda da görünecektir.

 

Mobil uygulamaya dönüştürülen web sitelerinizin bütün kaynak kodlarını yayınlandıktan sonra sizlere teslim ediyoruz.

 

Mobi Applic ıos, android ve huawei’in güncellemelerini anlık takip eder, mobil uygulamaya dönüştürülen web sitenizi bütün cihazlara uyumluluğu için otomatik güncellemeler yayınlar. Bu sayede siz değerli müşterilerimizin mobil uygulamaları her an güncel ve her cihaz için uyumlu kalır.

 

Önemli Uyarı;

İnternet üzerinde çok sayıda bu işi 300₺ ile 3.000₺ arasında yapacağını iddia eden kişilerin yazılarını göreceksiniz. Bu yazılara dikkat etmelisiniz, bu işi yapılamayacak rakamlara yaparım diyenlerden alttaki hizmetleri verip vermediklerini öğrenin.

  1. Web sitenizi mobil uygulamaya dönüştürdükten sonra mobil uygulamanızın yayından kaldırılmayacağının garantisi.
  2. App store, Play store ve App gallery de yayına alınıncaya kadarki sorumluluğun kendilerinde olmasının garantisi.
  3. Mobil uygulamanızın bütün cihazlarla uyumluluğunun garantisi.
  4. Uygulama mağazalarının politika değişiklerinin anlık takip edilip uygulamanızı değişen politikaya uyumluluğunu sağlama garantisi.
  5. Mobil uygulamanızın kaynak kodlarının size teslim edileceğinin garantisi.
  6. Mobil uygulamanızın yayınlama görsellerinin tasarımı kendilerine ait olmasının garantisi.
  7. En önemlisi de bu işlemi vaat ettiği sürede gerçekleştireceğinin garantisi.

 

Maalesef bizim sektörümüzde de emek harcamadan para kazanmak isteyenler var.

Web sitenizi mobil uygulamaya dönüştürmek ciddi bir emek işidir ve sonraki takipleri çok büyük iş gücü gerektirir. Bu nedenle basite indirgemek sizin uygulamanızın gelecekte yayından kaldırılma hatta uygulama mağazaları tarafından ömür boyu engellemeye kadar giden bir süreçle karşılaşırsınız. Bu tür sorun ve sorunlarla karşılaşmamak için işin uzmanı ile çalışmanızı tavsiye ederiz.